• Izuzeće od odgovornosti

  Korišćenjem Internet sajta Anbu Clothing se obavezujete da oslobađate Anbu Clothing odgovornosti, da nećete potraživati i zahtevati od Anbu Clothing tima i sajta i da ga nećete smatrati odgovornim za gubitke, štetu i troškove koje ste pretrpeli kao rezultat kršenja ovih uslova korišćenja ili zbog aktivnosti vezanih za Vaš nalog (uključujući nemarno ili nezakonito ponašanje).

  Većina slika proizvoda na sajtu jeste samo primer proizvoda, nije proizvod uslikan uživo. Ako proizvod koji dobijete izgleda drugčije nego na slici Anbu Clothing ne snosi odgovornost za to i nećete dobiti povraćaj novca ili zamenu.
  Zamenu i povraćaj novca, naravno, možete dobiti pod drugim uslovima.

 • Promene na websajtu

  Anbu Clothing zadržava pravo da u bilo kom trenutku i s vremena na vreme promeni ili zaustavi, privremeno ili za stalno, Internet sajt anbu-clothing.rs (ili bilo koji njegov deo) sa ili bez prethodnog obaveštenja. Anbu Clothing neće biti odgovoran Vama ili bilo kom trećem licu usled bilo kakvih promena, gašenja ili zaustavljanja Internet sajta anbu-clothing.rs.

 • Promene cena

  Anbu Clothing zadržava pravo da u bilo kom trenutku menja cene Anbu Clothing proizvoda. Obaveštenje o tome se može dati u bilo kom trenutku postavljanjem izmena na Internet sajtu anbu-clothing.rs ili na Anbu Clothing nalozima na društvenim mrežama.

 • Cenovna politika

  Naši proizvodi se prodaju u ograničenim količinama i dostupnosti. Dali smo sve od sebe da na što verniji način predstavimo svoje proizvode na Internet sajtu Anbu Clothing. Molimo Vas da obratite pažnju na to da može doći do varijacija u stilu, boji, veličini i obliku.